Název: Kompetence zaměstnanců v pohostinství
Překlad názvu: Competence of Employees in the Hospitality Industry
Autoři: FILÍPKOVÁ, Daniela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kompetence číšníka; osobní vlastnosti; pohostinství; teoretické a praktické znalosti; gastronomy; personal traits; theoretical and practical knowledge; waiter competencies
Citace: FILÍPKOVÁ, Daniela. Kompetence zaměstnanců v pohostinství. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/70598

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651615

 Záznam vytvořen dne 2024-09-21, naposledy upraven 2024-09-21.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet