Original title:
Cenová politika restaurace
Authors:
Marešová, Tereza Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Marešová, T., Cenová politika restaurace. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2016. Tato bakalářská práce se zabývá návrhem cenové politiky restaurace. Cílem je na základě poznatků získaných v teoretické části a analýz provedených v praktické části navrhnout co možná nejlepší způsob tvorby cen s ohledem na strategii podniku. Praktická část dále obsahuje výpočty zvolených metod a strukturu nákladů a výnosů s ohledem na předpokládaný objem tržeb. Závěrem se tato práce zabývá zhodnocením ekonomických dopadů na restauraci.Marešová, T., Pricing policy of restaurant. The document template for bachelor thesis. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2016. This bachelor thesis deals with the proposal of the pricing policy of the restaurant. According to the knowledge gained in the theoretical part and analyses made in the practical part, the aim is to suggest the best possible method of price formation with regard to the company strategy. The practical part contains calculations of selected methods and structure of costs and revenues with regard to the expected volume of revenues. Finally, this thesis deals with the evaluation od the economic impacts on the restaurant.
Keywords:
cena; cenová politika; kalkulace; konkurence; náklady; strategie; zákazník