Original title: Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
Authors: Bednaříková, Veronika
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Bologna-type salami; boloňské salámy; fatty acids; fish oil; lipids; lipidy; mastné kyseliny; PUFA n-3; rybí olej; Vienna sausage; vídeňské párky

Institution: Mendel University in Brno (web)
Document availability information: Available in the digital repository of Mendel University.
Original record: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=107302

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-650076


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Mendel University in Brno
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-09-05, last modified 2024-10-20


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share