Název: Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
Autoři: Bednaříková, Veronika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bologna-type salami; boloňské salámy; fatty acids; fish oil; lipids; lipidy; mastné kyseliny; PUFA n-3; rybí olej; Vienna sausage; vídeňské párky

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=107302

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-650076


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet