Název: Dopady spotřeby potravin v České republice na uhlíkovou stopu ostatních států
Autoři: Goldová, Kristýna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: carbon footprint; doprava; dovoz; food; global warming; globální oteplování; import; potraviny; reduction of carbon footprint; snížení uhlíkové stopy; transport; uhlíková stopa

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=116179

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-649103


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet