Název: Vliv odrůdy ječmene a technologie výroby sladiny na výtěžnost lihu při výrobě whisky
Autoři: Šubrtová, Sára
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alcohol; alkohol; barley; destiláty; distillate; ethanol; grain; ječmen; malt; rmutování; slad; sladina; wort; wort production; zrno

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=113931

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-648456


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet