host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Fyzikální a senzorické hodnocení extrudovaných výrobků a jejich praktické využití ve výživě
Informace
Soubory
Název:
Fyzikální a senzorické hodnocení extrudovaných výrobků a jejich praktické využití ve výživě
Autoři:
Vávrová, Lucie
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
BMI (body mass index)
;
extrudované chleby
;
křehkost
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=49095
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-647893
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet