host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Zhodnocení přídavku jeleního masa pro výrobu trvanlivého fermentovaného masného výrobku
Informace
Soubory
Název:
Zhodnocení přídavku jeleního masa pro výrobu trvanlivého fermentovaného masného výrobku
Autoři:
Bürgerová, Leona
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
fermentovaný masný výrobek
;
jelení maso
;
masná výroba
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=49115
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-645012
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet