Název: Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
Autoři: Bašková, Barbora
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašeni; fermentace; fermentation; jogurt; lactic acid bacteria; microbiological analysis; microorganism; mikrobiologická analýza; mikroorganismy; sensory evaluation; senzorické hodnocení; skladování; storage; yogurt

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=117672

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-642731


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet