Original title:
Návrh stratégie pre zvýšenie návštevnosti reštaurácie
Authors:
Kubík, Nikolaj Document type: Bachelor's theses
Year:
2018
Language:
slo Abstract:
[cze][eng] Účelem této bakalářské práce je vyhotovení návrhu strategie pro restauraci s názvem E-50, díky které by došlo ku zvýšení její návštěvnosti. Prostřednictvím analýz vnějšího a vnitřního prostředí byla vypracována SWOT analýza. Na základě výsledků došlo k navržení několika strategií vhodných pro zlepšení pozice restaurace na trhu.The aim of this bachelor thesis is to make a strategy proposal for a restaurant named E-50, which would help to increase the number of guests. SWOT analysis was drafted through the analysis of external and internal environment. For marketing research, a questionnaire survey was applied and ABC analysis had been provided. Based on the results, several strategy proposals suitable for improving restaurant´s position on the market were made.
Keywords:
gastronomie; marketingový výzkum; strategie; SWOT analýza; vnitřní prostředí; vnější prostředí