host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Vliv zkrmování konzervovaného mláta na bachorovou fermentaci krav a užitkovost
Informace
Soubory
Název:
Vliv zkrmování konzervovaného mláta na bachorovou fermentaci krav a užitkovost
Autoři:
Zákravský, Martin
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2007
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
bachorová fermentace
;
pivovarské mláto
;
silážované mláto
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-633214
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet