Název: Složení, stavba a vlastnosti vaječné skořápky
Autoři: Strnková, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Klíčová slova: kvalita skořápky; skořápka; složení skořápky

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=31672

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-632333


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet