Název: Vliv teploty na tokové chování čokolády
Autoři: Bureš, Václav
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Casson; chocolate; cocoa bean; flow properties; Herschel-Bulkley; kakaový bob; reologie; rheology; shear strain rate; shear stress; smyková deformační rychlost; smykové napětí; temperature; teplota; tokové vlastnosti; viscosimetry; viskozimetrie; čokoláda

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101599

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-630466


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet