Original title: Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
Authors: Košárek, Šimon
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: analog sýra; apricot oil; arašídový olej; carrot oil; cheese analog; fat characteristics; GC-FID; grape seed oil; hemp oil; konopný olej; linseed oil; lněný olej; malinový olej; meruňkový olej; milk thistle oil; mrkvový olej; olej z hroznových jader; olive oil; olivový olej; ostropestřecový olej; peanut oil; plum oil; raspberry oil; rice oil; rýžový olej; tukové charakteristiky; švestkový olej

Institution: Mendel University in Brno (web)
Document availability information: Available in the digital repository of Mendel University.
Original record: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115624

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-628015


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Mendel University in Brno
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-09-05, last modified 2024-09-06


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share