Název: Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
Autoři: Košárek, Šimon
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analog sýra; apricot oil; arašídový olej; carrot oil; cheese analog; fat characteristics; GC-FID; grape seed oil; hemp oil; konopný olej; linseed oil; lněný olej; malinový olej; meruňkový olej; milk thistle oil; mrkvový olej; olej z hroznových jader; olive oil; olivový olej; ostropestřecový olej; peanut oil; plum oil; raspberry oil; rice oil; rýžový olej; tukové charakteristiky; švestkový olej

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115624

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-628015


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet