Název: Biogénne amíny vo víne
Autoři: Grančičová, Tereza
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amino acids; aminokyseliny; biogenic amines; biogenní aminy; decarboxylation; dekarboxylace; dusíkaté látky; histamine; malolactic fermentation; malolaktická fermentace; nitrogenous substances

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97690

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-624053


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-04, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet