Název: Vliv ztekucování a vysoušení medů na jejich antimikrobiální aktivitu u bakterie Staphylococcus aureus.
Překlad názvu: Impact of liquefaction and moisture reduction of honeys on their antimicrobial activity against bacteria Staphylococcus aureus.
Autoři: FABÍKOVÁ, Eva
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: konduktometrie medu; MBC; Med; MIC; Staphylococcus aureus; vlhkost medu; Honey; honey conductometry; honey moisture; MBC; MIC; Staphylococcus aureus
Citace: FABÍKOVÁ, Eva. Vliv ztekucování a vysoušení medů na jejich antimikrobiální aktivitu u bakterie Staphylococcus aureus.. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/72008

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-623792

 Záznam vytvořen dne 2024-08-28, naposledy upraven 2024-08-28.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet