Název: Srovnání stravování pracovníků v třísměnném provozu ve zdravotnictví vs. doporučení Zdravá třináctka
Překlad názvu: Comparison of diets of three-shift workers in health care vs. Healthy thirteen recommendations
Autoři: Hladíková, Barbora ; Starnovská, Tamara (vedoucí práce) ; Vojtová, Markéta (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Klíčová slova: směnný provoz; stravovací návyky; stravovací režim; stravování; Třísměnný provoz; třísměnný provoz; výživa; výživová doporučení; zdravotníci; zdraví; diet; dietary habits; dietary regime; health; health professionals; nutrition; nutritional recommendations; shift operation; three- shift operation; Three-shift operation

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/192069

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-622754


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-28, naposledy upraven 2024-12-07.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet