Název: Rozlišení živočišného původu masa na základě proteomické analýzy
Překlad názvu: Determination of animal meat origin by proteomic analysis
Autoři: Suchá, Iva ; Kučková, Štěpánka (vedoucí práce) ; Kolář, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Klíčová slova: hmotnostní spektrometrie; maso; proteiny; mass spectrometry; meat; proteins

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/189617

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-620129

 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet