Original title: Vliv výrobního prostředí na výskyt kontaminující plísně typu Penicillium u sýrů zrajících pod mazem
Translated title: Influence of production environment on the occurrence of contaminating Penicillium in smear ripened cheese
Authors: Veselá, Vendula ; Brázda, Václav (referee) ; Vítová, Eva (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: PCR; Penicillium; production contamination; smear ripened cheese; kontaminace výroby; PCR; Penicillium; sýr zrající pod mazem

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: https://hdl.handle.net/11012/245627

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615816


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share