Název: Vliv fortifikace medu vybranými bioaktivními látkami na jeho antimikrobiální aktivitu vůči Staphylococcus aureus.
Překlad názvu: Effect of honey fortification by selected bioactive substances on its antimicrobial activity against Staphylococcus aureus.
Autoři: BOHDALOVÁ, Natálie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: esenciální oleje; med; minimální baktericidní koncentrace (MBC); Minimální inhibiční koncentrace (MIC); essential oils; honey; minimum bactericidal concentration (MBC); Minimum inhibitory concentration (MIC)
Citace: BOHDALOVÁ, Natálie. Vliv fortifikace medu vybranými bioaktivními látkami na jeho antimikrobiální aktivitu vůči Staphylococcus aureus.. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/75574

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615692

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet