Název: Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
Překlad názvu: Evaluation of selected bakery products based on different processing technology and recipe
Autoři: HRDLIČKOVÁ, Vanda
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; chléb; droždí; kvas; kvasinky; kvasnice; bread; lactic acid bacteria; leaven; sourdough; yeasts
Citace: HRDLIČKOVÁ, Vanda. Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/74842

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615686

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet