Název: Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
Překlad názvu: Possibilities of using non-traditional and new foods of plant origin in the countries of the European Union in the years 2010 to 2022
Autoři: KRAUS, Oksana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Nové potraviny; potraviny rostlinného původu; tradiční potraviny z třetích zemí; foods of plant origin; Novel foods; traditional foods from third countries
Citace: KRAUS, Oksana. Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/73815

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615640

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet