Název: Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
Překlad názvu: Evaluation of coffee and coffee substitute beverages from the perspective of sensory and antioxidant properties
Autoři: HONYSZOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; káva; kávovinové nápoje; polyfenoly; senzorická analýza; antioxidant activity; coffee; coffee substitutes; polyphenols; sensory analysis
Citace: HONYSZOVÁ, Tereza. Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71372

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615481

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet