Název: Biogenní aminy v produktech minipivovarů
Autoři: SYMONOVÁ, Michaela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 2-fenylethylamin; biogenní aminy; fermentované potraviny; histamin; kadaverin; minipivovar; pivo; pivovarnictví; putrescin; spermidin; spermin; tryptamin; tyramin; UPLC; 2-phenylethylamine; beer; biogenic amines; brewing; cadaverine; fermented foods; histamine; microbrewery; putrescine; spermidine; spermine; tryptamine; tyramine; UPLC
Citace: SYMONOVÁ, Michaela. Biogenní aminy v produktech minipivovarů. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71153

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615465

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet