Název: Využití jedlých a léčivých hub v potravinářství
Překlad názvu: The use of edible and medicinal mushrooms in the food industry
Autoři: LÁTALOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepkové pečivo; Lentinula edodes; léčivé houby; shiitake; sušenky; cookies; edible mushrooms; gluten free pastry; Lentinula edodes; shiitake
Citace: LÁTALOVÁ, Tereza. Využití jedlých a léčivých hub v potravinářství. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/67920

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615366

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet