Original title:
Podnikatelský plán na založení malého podniku
Translated title:
Business Plan for Establishment of the Small Company
Authors:
Šimíčková, Anna ; Fischer, Jan (referee) ; Koudelková, Petra (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru prodejny sýrů a jiných pochutin. Teoretická část definuje základní pojmy, jako je podnik, podnikání, podnikatel a také specifikuje právní formy podnikání na území České republiky. Dále definuje podnikatelský plán, jeho strukturu a analýzy, které se před zakládáním podniku provádí. Praktická část se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu prodejny sýrů a jiných delikates.
This thesis focuses on preparation a business plan of shop with cheese and another delicatessen. The theoretical part defines basic concepts such as enterprise, entrepreneur or business and specifies legal forms of companies in the Czech Republic. Also it defines business plan, their structure and analyzes performed before establishment of a company. The practical part focuses on creating of business plan shop with cheese and another delicatessen.
Keywords:
business plan; cheese; chocolate; establishment of a company; shop; podnikatelský záměr; prodejna; sýry; založení společnosti; čokolády
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/32189