Original title:
Řízení jakosti v oblasti gastronomie
Translated title:
Quality Management in the Field of Gastronomy
Authors:
Groulíková, Petra ; Šimara, Jan (referee) ; Bartes, František (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předkládaná diplomová práce se zabývá hodnocením kvality služeb v oblasti gastronomie ve vybraných zařízeních ve městě Brně. V rámci práce je provedena analýza současného stavu v rámci podniků i odvětví. Na základě analýzy je vybrána metoda SERVQUAL pro hodnocení úrovně kvality ve stravovacích zařízeních. Po aplikaci této metody jsou vyjádřena doporučení a navrženy systémy řízení kvality pro podnik.
This diploma thesis is focused on evaluating quality of services in field of gastronomy in specific organisations in Brno city. Within this work there is analysis of present condition in organisations and in field of gastronomy also. For evaluating quality of services, based on this analysis, SERVQUAL method is chosen. After application of this method both recommendations and proposed specific systems of quality management for organisations are expressed.
Keywords:
consumers; gastronomy; Quality; services; SERVQUAL method; systems of management quality; tourism; cestovní ruch; gastronomie; Kvalita; metodika SERVQUAL; služby; spotřebitelé; sys-témy řízení kvality
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/52121