Original title: Studium antimikrobiálního účinku vybraných druhů koření
Translated title: Study of the antimicrobial effects of selected spices
Authors: Kalábová, Jana ; RNDr.Eva Dvořáčková (referee) ; Voběrková, Stanislava (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Antimicrobial effects; antioxidant aktivity; essentials oil; polyphenolics; spices; Antimikrobiální účinek; antioxidační aktivita; esenciální olej; koření; polyfenoly

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/25628

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-607652


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share