Original title:
Podnikatelský plán na založení restaurace
Translated title:
The Business Plan for the Establishment of Restaurant
Authors:
Vašendová, Dominika ; Janošcová, Zuzana (referee) ; Ptáček, Roman (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení restaurace ve Frenštátě pod Radhoštěm. První část se zaměřuje na teoretická východiska, která vymezují pojmy spjaté s tvorbou podnikatelského plánu. Analytická část převádí teoretické poznatky do praxe. Obsahuje analýzy makro i mikroprostředí a marketingový průzkum k ověření poptávky po novém restauračním zařízení v dané lokalitě. Výsledkem je návrh podnikatelského plánu pro založení podniku.
This diploma thesis deals with making business plan for the establishment of restaurant in Frenstat pod Radhostem. There is theoretical basis connected with realizing business plan in first part. Analytical part of the thesis comprises macro and micro environmental analysis at market research to detect potential demand in defined area. Result of business plan is establishment proposal.
Keywords:
business; business plan; Company; restaurant; risks; SWOT analysis; Podnik; podnikatelský plán; podnikání; restaurace; riziko; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/39329