Original title: PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
Translated title: PROBIOTIC GENES OF SIGNIFICANT LACTIC ACID BACTERIA IN FOOD
Authors: Konečná, Jana ; Ševčovičová,, Andrea (referee) ; Doškař, Jiří (referee) ; Španová, Alena (advisor)
Document type: Doctoral theses
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Deoxyribonucleic acid isolation; High-Resolution Melting Analysis; Lactobacillus; Magnetic particles; Polymerase chain reaction; Solid-phase extraction; Extrakce na pevné fázi; Izolace deoxyribonukleové kyseliny; Lactobacillus; Magnetické částice; Polymerázová řetězová reakce; Vysokorozlišovací analýza křivek tání

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/178199

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-596259


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share