Original title:
Podnikatelský plán - založení bistra
Translated title:
Business Plan - The Establishing of a Bistro
Authors:
Rozinková, Kamila ; Zahradník, Ondřej (referee) ; Heralecký, Tomáš (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zaobírá založením podnikatelského subjektu, a současně poskytuje pohled na postup a metodiku postupu při sestavení podnikatelského záměru a jeho uplatnění v běžné praxi. Na samém začátku práce jsou charakterizovány jednotlivé termíny z podnikatelského prostředí a literární východiska. Následující část diplomové práce se soustředí na analýzu podnikatelského prostředí, ve kterém bude nově vzniklý subjekt podnikat. V samotném závěru jsou na základě analýz a zjištění stanoveny jednotlivé návrhy a doporučení jak správě sestavit podnikatelský plán.
This diploma thesis deals with the establishment of a business entity, and at the same time provides an insight and methodology of the process of compiling a business plan and its application in everyday practice. At the very beginning of the work are characterized individual terms from the business environment and literature background. The following part of the diploma thesis focuses on the analysis of the business environment in which the newly established entity will do business. In the very conclusion, on the basis of analyses and findings, individual proposals and recommendations are set for how to compile a business plan.
Keywords:
bistro; business environment; Business plan; marketing mix; Porter´s five forces; SLEPTE; SWOT; bistro; marketingový mix; podnikatelské prostředí; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; SLEPTE; SWOT
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/192094