Original title:
Podnikatelský záměr - založení restaurace
Translated title:
Business Plan for Establishing a Restaurant
Authors:
Bubík, Ondřej ; Vůjta, Martin (referee) ; Heralecký, Tomáš (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2019
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem této práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení nové restaurace v Brně. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou objasněny pojmy spjaté s vybraným tématem. Praktická část obsahuje analýzu podnikatelského plánu a marketingových strategií.
The subject of this work is to work out a business plan for setting up a new restaurant in Brno. Work consists of theoretical and practical part. Theoretical part clarifies concepts related to the selected subject. Practical part contains analysis of business plan and marketing strategies.
Keywords:
business; business plan; marketing; Porter’s model; SWOT analysis; marketing; podnik; podnikatelský záměr; Porterův model; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/178807