Original title:
EKONOMICKÉ ASPEKTY INOVACE VE SPOLEČNOSTI CHUTNY VYBER S.R.O.
Translated title:
ECONOMIC ASPECTS OF INNOVATION IN THE COMPANY "CHUTNY VYBER S.R.O."
Authors:
Panchenko, Anna ; Žižlavský, Ondřej (referee) ; Bočková, Nina (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou snížení výkonnosti podniku chutny vyber s.r.o. po zavedení inovace. První část práce vysvětluje základní teoretická východiska spojená s pojmem inovace. Analytická část práce se věnuje praktickým aspektům zavedené inovace, na jejímž základě byla navržena k aplikaci metoda Balanced Scorecard.
In this bachelor thesis is examined the issue of reducing the performance of the company chutny vyber s.r.o. after the introduction of innovation. The first part explains the basic theoretical background associated with the concept of innovation. The analytical part of the work is devoted to the practical aspects of the introduced innovation, based on which the Balanced Scorecard method was proposed for application.
Keywords:
balanced indicators; Balanced Scorecard; efficiency; innovation; strategic innovation; Balanced Scorecard; inovace; strategická inovace; vyvážené ukazatele; výkonnost
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/193136