Název:
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Překlad názvu:
Business Plan - The Establishment of a Baguette
Autoři:
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
The aim of this diploma thesis is the creation of a business plan for new restaurant, which will be located in the center of Brno. The beginning of the work is devoted to theoretical framework, followed by practical part. This includes an analysis of business conditions in the gastronomy industry in the Czech Republic. Conclusion focuses on recommendations whether to implement the business plan, and if what would be the development of the company.
Klíčová slova:
bageterie; finanční plán; hostinská činnost; podnikatelský plán; bageterie; business plan; financial plan; restaurant services
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192103