Original title: Srovnání kvality mléka jako potravinové suroviny z konvenčních a ekologických hospodářských podmínek
Translated title: Comparison of quality of milk from conventional and organic farming
Authors: Cermanová, Ivana ; Vítová, Eva (referee) ; doc.Ing.Oto Hanuš, Ph.D. (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bovine milk composition; dairying; milk indicator; organic farming; technological properties; ekologické zemědělství; mlékařství; mléčný ukazatel; složení kravského mléka; technologické vlastnosti

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/17327

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-582916


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share