Original title: Faktory ovlivňující kvalitu červeného vína
Translated title: Factors influencing the quality of red wine
Authors: Zechmeisterová, Lucie ; Vránová, Dana (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2008
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alcoholic fermentation; Aspergillus; commercial pectolytic preparation; commercial starter culture; cultivation; enzymatic aktivity; filamentous fungi; grape juice; in a rage; lactic acid bacteria; main fermentation; malolactic fermentation; mash; microflora; microscopic assessment; monitoring; must; Oenococcus oeni; pectolytic enzyme; Penicillium; Plate count agar; press; process of production; red wine; relative viscosity; Saccharomyces cerevisiae; Tomato Juice agar; total volume of microorganisms; viniculture; wort agar; yeasts; alkoholové kvašení; Aspergillus; celkový počet mikroorganismů; enzymová aktivita; hlavní kvašení; hroznová šťáva; komerční kultura; komerční pektolytický preparát; kultivace; kvasinky; lisování; malolaktické kvašení; mikroflóra; mikroskopické hodnocení; mléčné bakterie; monitorování; mošt; nakvášení; Oenococcus oeni; pektolytický enzym; Penicillium; Plate count agar; plísně; proces výroby; relativní viskozita; rmut; Saccharomyces cerevisiae; sladinový agar; Tomato Juice agar; vinařství; červené víno

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/25321

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-581310


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share