Original title:
Podnikatelský plán pro založení cukrárny
Translated title:
Business Plan for Foundation of Confectioner's
Authors:
Bělehrádková, Věra ; Vladík, Aleš (referee) ; Bayerová, Vladimíra (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení cukrárny v Moravanech u Brna. V první části jsou zpracována teoretická východiska, na něž navazuje analýza trhu a marketingový průzkum. Na základě těchto získaných informací je v návrhové části vytvořen konkrétní podnikatelský plán, jenž definuje podmínky a šanci pro jeho úspěšnou realizaci.
The master´s thesis deals with the processing of business plan for foundation of confectioner ´s. First part of this thesis is focused on theoretical basis which are followed by analysis of market and marketing research. On the basis of these acquired information is created concrete business plan which define conditions for its successful realization.
Keywords:
business plan; Confectioner´s; financial plan.; limited liability company; marketing mix; Porter model of competitive environment; SLEPT analysis; SWOT analysis; Cukrárna; finanční plán.; marketingový mix; podnikatelský plán; Porterův model konkurenčních sil; průzkum trhu; SLEPT analýza; společnost s ručením omezeným; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/27713