Název: Sledování kvality pšenice pro potravinářské účely.
Překlad názvu: Monitoring of the wheat quality for food production
Autoři: Slavíčková, Radka ; Hýsková, Eva (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dusíkaté látky; kvalita; lepek; nečistoty; objemová hmotnost; příměsi; pšenice; sedimentační hodnota; vlhkost; číslo poklesu; additives; bulk density; falling number; gluten; impurities; moisture; quality; sedimentation value; wheat; wheat proteins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/18636

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-568850


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet