Original title:
Vzduchotechnika restaurace
Translated title:
Air conditioning in restaurant
Authors:
Šulc, Viktor ; Rubinová, Olga (referee) ; Rubina, Aleš (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro restauraci. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo hygienické, provozní a funkční požadavky na vnitřní mikroklima. Úkolem tohoto zařízení je doprava čerstvého vzduchu do interiéru, odvod znehodnoceného vzduchu, pokrytí tepelných ztrát a odvedení tepelné zátěže. Teoretická část je zaměřena na filtraci vzduchu.
This bachelor´s thesis deals with the designing of airconditioning of restaurant. The system is designed to meet the hygienic, operational and functional requirements for indoor microclimate. The task of this system is transport of fresh air to interior, transport of degraded air out of the building, heat loss coverage, heat gain removal. The theoretical part is focused on air filtration.
Keywords:
air distribution; air filtration; air-condition; Airconditioning; noise; restaurant; thermal gain; thermal loss; distribuce vzduchu; filtrace vzduchu; hluk; klimatizace; restaurace; tepelné ztráty; tepelný zisk; Vzduchotechnika
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/190874