Název:
Návrh podnikatelského záměru - Založení palačinkárny
Překlad názvu:
Proposal of Business Plan - Creperie Foundation
Autoři:
Brabencová, Lucie ; Kadlecová, Ludmila (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení palačinkárny. Jedná se o oblast rychlého občerstvení, pro kterou je typická malá prodejní plocha, specifický, úzce zaměřený sortiment a vysoká fluktuace zákazníků. Návrhová část, která je vlastním zpracováním plánu, vychází z obecných teoretických a legislativních poznatků pro oblast podnikání a reaguje na potřeby trhu zjištěné prostřednictvím analýzy trhu, s využitím nástrojů jako je SLEPT, SWOT analýza a další. V rámci finančního plánu hodnotí potenciální ekonomickou úspěšnost navržené podnikatelské činnosti.
The bachelor thesis is the draft of the business plan for the establishment of the Pancake restaurant. This is considered as an area of the fast food, for which is typice the small sales space, specific, narrowly focused assortment and high turn over of customers.The proposal part, which is its own processing of the business plan, is based on general theoretical and legislative knowledge for area of business and responds to market needs that are identified through the market analysis, by using instuments like SLEPT, SWOT analysis and others. Within the financial plan evaluates the potential economic success of the proposed business
Klíčová slova:
finanční plán; palčinkárna; podnikatel; Podnikatelský plán; rychlé občerstvení; živnost; Business plan; businessman; fast food; financial plan; pancakes restaurant; trade
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/33819