Original title:
Vzduchotechnika restaurace
Translated title:
Airconditioning of restaurant
Authors:
Zaoralová, Kateřina ; Andrys, Petr (referee) ; Rubina, Aleš (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro restauraci. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo hygienické, provozní a funkční požadavky na vnitřní mikroklima. Úkolem tohoto zařízení je doprava čerstvého vzduchu do interiéru a odvod znehodnoceného vzduchu. Výpočtová část je zpracována na úrovni prováděcího projektu. Teoretická část je zaměřena na zpětné získávání tepla.
This bachelor´s thesis deals with the designing of airconditioning of restaurant. The system is designed to meet the hygienic, operational and functional requirements for indoor microclimate. The task of this system is transport of fresh air to interior and transport of degraded air out of the building. Computational part is designed on implementation project level. The theoretical part is focused on heat recovery.
Keywords:
air distribution; Airconditioning; heat recovery; noise; restaurant; thermal gain; thermal loss; distribuce vzduchu; hluk; klimatizace; restaurace; tepelné ztráty; tepelný zisk; Vzduchotechnika; zpětné získávání tepla
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/84831