Original title:
Podnikatelský plán pro založení restaurace
Translated title:
Business Plan for the Establishment of Restaurant
Authors:
Mrňousová, Zuzana ; Jílková, Eva (referee) ; Koudelková, Petra (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského záměru pro založení restaurace. Vymezuje základní živnostenské pojmy, zákonné požadavky a teoretická východiska nezbytná pro skutečnou realizaci tohoto projektu. Obsahuje podrobné propočty, analýzy a návrhy řešení, které pomohou odhadnout a ovlivnit možný vývoj podniku v budoucnu.
The bachelor's thesis focused on formation a business plan for establishing of restaurant. It defines basic trading concepts, statutory requirements and theoretical bases necessary for real implementation of this project. It includes detailed calculations, analyses and proposals for solution, which helps to estimate and affect possible company development in the future.
Keywords:
Business plan; establishment of a company; marketing plan; restaurant; trade; marketingový plán; Podnikatelský záměr; restaurace; založení společnosti; živnost
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/25860