Original title:
Tvorba učebního textu pro cvičení z potravinářské mikrobiologie
Translated title:
The creation of the textbook for the practice in food microbiology
Authors:
Hamerský, Stanislav ; Voběrková, Stanislava (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická Abstract:
[cze][eng]
Práce obsahuje učební text – návody pro laboratorní cvičení z mikrobiologie, určený studentům středních odborných škol s potravinářským zaměřením. Ověření funkčnosti a didaktické vhodnosti jednotlivých úloh proběhlo v rámci výuky studentů Střední průmyslové školy chemické v Brně.
The thesis contains studying material – textbook for the practice in food microbiology for the students of the secondary technical schools of chemistry and food science. Verification of practical utility and didactical advisability of submited exercices was realized at The Secondary Technical School of Chemistry in Brno.
Keywords:
food microbiology; laboratory practice; studying materials; laboratorní cvičení; potravinářská mikrobiologie; učební texty
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/13552