Original title:
Podnikatelský plán založení cukrárny v Novém Městě na Moravě
Translated title:
The Business Plan for Setting Up a Patisserie in Nové město na Moravě
Authors:
Petrová, Regina ; Kreps, Petr (referee) ; Bumberová, Veronika (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2019
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomové práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu založení vlastního podniku – cukrárny v Novém Městě na Moravě. Teoretická část obsahuje teoretická východiska pro založení podniku, podrobný popis podnikatelského plánu a jeho částí, analytické metody a nástroje. Cílem analytické části je identifikace klíčových faktorů a zvolení vhodné strategie pro podnikání, které bude uspokojovat zákazníky a tvořit zisk. Návrhy této práce vypracovávají finanční, marketingovou a časovou stránku realizace projektu včetně zhodnocení rizik.
The diploma thesis deals with processing of a business plan of setting up a own business – patisserie in Nové Město na Moravě. Theoretical part includes theoretical knowledge of a business, detail description of business plan and his parts, analytical methods and tools. The aim of analytic part is identification key factor and selection of the best strategy of business that will meet customers needs and generate profit. Suggestions of this thesis compiled financial, marketing and time aspects of the project including risk assessment.
Keywords:
analysis of an environment; Business plan; marketing research; patisserie; setting up a business; analýza prostředí; cukrárna; marketingový výzkum; Podnikatelský plán; založení podniku
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/178285