Original title:
Návrh podnikatelského záměru na založení cukrárny
Translated title:
Business Plan Proposal for the Establishment of a Confectioner's
Authors:
Koubek, Lukáš ; Prokopec, Přemysl (referee) ; Zvejšková, Michaela (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského záměru pro založení cukrárny. Cílem této bakalářské práce je zpracování podkladů k zahájení podnikatelské činnosti ve výrobě a prodeji cukrářských výrobků. V první části jsou zpracována teoretická východiska, na která dále navazuje část analyzující trh. Na základě získaných informací je vytvořen podnikatelský záměr, který definuje podmínky pro jeho realizaci.
Bachelor thesis deals with creating of the proposal of the business plan for the establishment of confectionery. The aim of this work is the preparation of documents for business start-ups in production and sale of confectionery products. In the first part is covered theoretical basis for further follow-up of analyzing market. Based on the obtained information is created a business plan that defines the conditions for its implementation.
Keywords:
Business Plan; financial plan.; marketing mix; method RIPRAN; Porter's five forces analysis; SLEPT analysis; trade; finanční plán.; marketingový mix; metoda RIPRAN; Podnikatelský záměr; Porterova analýza pěti sil; SLEPT analýza; živnost
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/31962