Original title:
Vnitropodnikové směrnice v Potraviny Kohout
Translated title:
Internal Guidelines of the Potraviny Kohout
Authors:
Volráb, Vít ; Ing. Lenka Kratochvilová. (referee) ; Hanušová, Helena (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá problematikou vnitropodnikových směrnic ve společnosti Potraviny Kohout. V první části obecně charakterizuje vnitropodnikové směrnice a s nimi související pojmy. Druhá část analyzuje současný stav a stručně vystihuje podnik. V poslední, třetí, části aktualizuje stávající směrnice nebo navrhuje nové, které mohou napomoci lepšímu řízení a chodu podniku.
The bachelor's thesis deals with internal directives in Potraviny Kohout company. There is a general charachteristic of internal directives in the first part of the thesis. Second part of the thesis describes the company and analyzes current situation. The tesis updates current directives and propose new ones in the last part.
Keywords:
company; employee; employer; goods; hygiene; Interial Guidelines; inventory; stock.; hygiena; inventarizace; podnik; sklad.; Vnitropodnikové směrnice; zaměstnanec; zaměstnavatel; zboží
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/40997