Original title: Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
Translated title: The system of quality assessment of meat as feedstock for the production of durable and fermented salamis
Authors: PIRTYÁKOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: durability; durable and fermented salamis; HACCP system; market of meat; meat; quality; jakost; maso; systém HACCP; trh s masem; trvanlivost; trvanlivé a fermentované salámy
Citation: PIRTYÁKOVÁ, Lucie. Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14691

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54877


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share