Original title: Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva
Translated title: Changes of fatty acid composition in cow's milk fat related to different forage and concentrate treatments
Authors: PLACHÁ, Olga
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Citation: PLACHÁ, Olga. Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/22598

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54522


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-07-23


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share