Original title: Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa Lína obecného (Tinca tinca)
Translated title: Impact of nutrition and rearing technology on the changes of the quality of common tench (Tinca tinca) meat
Authors: PŘÍBORSKÝ, Josef
Document type: Master’s theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fatty acids; nutrition; PUFA; tench; lín obecný; mastné kyseliny; PUFA; výživa
Citation: PŘÍBORSKÝ, Josef. Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa Lína obecného (Tinca tinca). České Budějovice, 2010. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14824

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53753


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share